Velkommen til Mads, afdelingsleder på Engboulevarden

Vi siger i denne uge velkommen til Mads W. Rasmussen, som skal være afdelingsleder på Engboulevarden. Mads skal i samarbejde med afdelingsleder Stine Ø. Uhre-Olsen stå for den daglige pædagogiske ledelse på afdelingen, og skal desuden indgå i eksterne samarbejder og ledelsesopgaver på tværs af institutionen.

Vi vægter elevdemokrati og elevinddragelse højt. Det betyder, at vi bl.a. har elevrepræsentanter med i vores ansættelsesudvalg – både til at læse ansøgninger og til samtalerne. Det er bl.a. en del af vores strategi for elevinddragelse og demokrati, som du kan læse mere om her: Strategi for elevinddragelse

Hvad Mads mener om dén beslutning, hvad hans faglige baggrund er og meget mere, kan du læse om i denne præsentation:

Vis præsentation som PDF