Grenå | Multimedie og kommunikation

AGU og PGU | På medie kan du både gå på AGU og PGU. Hvis du er på AGU har du lidt mere almenundervisning - På PGU bruger du mere tid på de praktiske opgaver

Det laver vi

Vi har fokus på kreativitet, læring og fællesskab. Vi arbejder skiftevis teoretisk og praktisk med opgaver som produktion af kortfilm, drejebøger og sociale medier.

Samtidig sørger vi for, at der er plads til den enkelte og tid til at pleje det sociale, til hygge med spil, e-sport og en gåtur, når der er brug for det.

Det lærer du

Du får indblik i film- og videoproduktion, 3D modellering, Adobe-pakken, webkodning, spildesign, e-sport, teknologiforståelse, formidling og storytelling. Du bliver klogere på planlægning og produktion, analyse og præsentation – og du kan også arbejde med sociale medier som Snapchat, Instagram, Facebook og TikTok.

Udover forskellige opgaver i dansk og matematik arbejder vi også med noget af alt det, der skal til, for at du kommer godt videre. Derfor bruger vi tid på spørgsmål som valg af uddannelse og fagområder, hvordan man skriver CV og ansøgninger og hvad man skal være opmærksom på, hvis man f.eks. skal flytte hjemmefra.

Sådan kan en dag se ud

08.15: Samling og morgenmad
09:00: Dagens opgave uddeles
12.00: Frokostpause
12.30: Dagens opgave afleveres – vi slutter ofte med e-sport, spil o.lign.
14.00 / 14.30 / 13.00: Tak for i dag

Dette er et eksempel på en dag – det er ikke sikkert, at alle dage er ens.

Tilvalgsfag:

Det er desuden muligt (udover de almene fag) at tage valgfag, såsom:

– Engelsk
– Identitet- & medborgerskab
– Naturfag
– Samfundsfag

Vejledere og undervisere på Multimedie og kommunikation