Brusgård | Metal

PGU | På Metal på Brusgård har du værkstedsundervisning i Tradiums lokaler på Blommevej 40. Om fredagen starter vi med valgfag på Brusgård, inden vi sammen tager videre til Tradium

Det laver vi

På Metal arbejder vi med forskellige aspekter af smedefaget. Vi laver både reparationer og producerer varer fra idé til færdigt produkt for skolen og for andre kunder. Det kan være alt fra fugle og bålfade til haven til montage og reparationer af landbrugsmaskiner, vindmøllebeslag, havelåger, borde og meget mere.

Vi er et professionelt værksted, hvor du kommer til at arbejde med produktion af forskellige kundeopgaver, projekter for skolen og dine egne gode ideer.

Se videoer længere nede på siden, hvor du får rundvisning eller høre eleverne fortælle om værkstedet.

Det lærer du

Du opbygger grundlæggende kendskab og kompetencer til at arbejde med forskellige materialer og processer inden for metal, og du lærer at begå dig på et professionelt værksted.

Når du har dansk og matematik er det med udgangspunkt i arbejdet på værkstedet.

I dansk kan du bl.a. arbejde med instruktioner, arbejdsbeskrivelser, CV og salgsannoncer for værkstedet. I matematik arbejder du med den matematik, du møder på værkstedet. F.eks. kan du lave beregninger på det du skal svejse, samt planlægge indkøb af materialer og skrive regninger.

Du gennemgår kurset §-17 Arbejdsmiljø og sikkerhed samt svejsning/termisk skæring, så du er klædt godt på til at begå dig på værkstedet.

Vi har værkstedsundervisning i Tradiums lokaler

Vejledere og undervisere på Metal