Ny FGU-folder klar

Vi har opdateret vores folder om FGU. Find den under Om uddannelsen > Om FGU

Vores nye folder har fået et løft både på udseende og indhold.

Udseende

Her har vores hold Grafisk i Hadsten budt ind med et nyt format, hvor det nu er en kvadratisk version der afløser den tidligere aflange. Farvepaletten er skiftet ud med en lys og let, der er fokus på at vise en mangfoldighed af glade unge mennesker, og så er der tilføjet lidt graffiti, fest og farver.

Indhold

På indholdssiden har vi skruet ned for de meget uddannelsesspecifikke informationer, og i stedet valgt at fokusere på at alt det, vi gør. Derfor kan du nu bedre få et indtryk af, hvordan det er at gå på FGU, hvordan vi arbejder sammen om lige netop dit forløb og hvordan vi sammen får dig godt videre.

Udlevering mm.

Folderen kan fås hos alle vores vejledere på alle 5 lokationer og hos din lokale KUI. Du kan også se folderen lige her www.fguoj.dk/hvad-er-fgu/

Hvis du ønsker folderen tilsendt som PDF i højere opløsning er du velkommen til at kontakt Lene eller Malene fra Kommunikation. Det samme gælder, hvis du er vejleder hos KUI og mangler folderen i printet version.