Mistanke om ordblindhed?

Hør elevernes historier og se, hvordan de bruger forskellige hjælpemidler på vores opdaterede info-side


Vi har netop opdateret vores side Støtte til ordblindhed, som du finder under Om uddannelsen.

Eleverne fortæller deres historier
I de 6 videoer øverst på siden kan du høre Unik, Tea, Freja, Camilla, Anne Sofie og Johannes fortælle deres historier om at have ordblindhed og hvad det har betydet for deres skoletid før FGU. De fortæller også om, hvordan det er at gå på FGU og hvad SPS til ordblindhed har betydet for deres personlige og faglige udvikling.

Hvad er SPS og støtte til ordblindhed?

Under historierne kan du læse lidt om, hvad SPS til ordblindhed er, hvordan du søger SPS og hvad typiske tegn på ordblindhed kan være.

Brug af hjælpemidler

Nederst på siden finder du 4 videoer, hvor eleverne viser, hvordan de bruger forskellige hjælpemidler. Hjælpemidler og strategier er nemlig noget af det, SPS-vejlederne på FGU kan hjælpe dig med så du på den måde lærer at arbejde med din ordblindhed.

Hvis du har spørgsmål til SPS til ordblindhed på FGU, er du velkommen til at kontakte vores SPS-vejledere.