Kvickly – nu med både AGU og event på paletten

Det tidligere Handel og Kundeservice, Kvickly, i Grenå bliver til Handel og event, Kvickly – og vi byder gladeligt velkommen til AGU-elever, som en del af teamet også

Et værksted som kombinerer skole og praktik i butik

På Handel og event, Kvickly får du fingrene i, hvad det faktisk vil sige at arbejde i butik. For udover det daglige arbejde med opfyldning, oprydning, kundeservice, priser der skal fikses osv., sker der også en masse forskelligt i en butik hen over året. Og her kommer vi til at være med til at skabe stemninger og oplevelser for kunderne i byen.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil læse mere om Handel og event, Kvickly, kan du se vores side her

Kombineret AGU og PGU – hvad betyder det?

Før ferien har værkstedet været PGU, men fra august byder vi også AGU-elever med på holdet.

Fælles for både AGU og PGU er, at der er praktisk undervisning på værkstedet, og at når du har dansk og matematik er det med udgangspunkt i netop den praktiske undervisning. Som elev på AGU har du mest almenundervisning – og på PGU bruger du mere tid på de praktiske projekter.

Er du i tvivl om, hvad AGU og PGU dækker over, kan du læse mere om sporene her