Friends Relaxing on Grass
Friends Relaxing on Grass

press to zoom
AGU03
AGU03

press to zoom
Volleyball Game
Volleyball Game

press to zoom
Friends Relaxing on Grass
Friends Relaxing on Grass

press to zoom
1/5

AGU Sundhed og bevægelse

Når vi tænker på sundhed, tænker vi ofte på det oplagte – kost og motion. På Sundhed og bevægelse folder vi begrebet godt og grundigt ud. Udover kost og bevægelse, undersøger og arbejder vi med emner som mental sundhed, sunde relationer, sundt arbejdsmiljø og sund privatøkonomi.

 

Vi arbejder både praktisk og teoretisk med forskellige temaer som fysisk træning og personlige udfordringer, kost og ernæring, naturaktiviteter, teambuilding, kommunikation og konflikthåndtering. Du får praktisk erfaring med at tilrettelægge aktiviteter for forskellige aldersgrupper som eksempelvis et legearrangement i en børnehave, et sundhedstema i en SFO eller en aktivitet på et plejehjem.

På Sundhed og bevægelse er samarbejde med eksterne samarbejdspartnere en naturlig del af profilen. Det kan være både frivillige foreninger, legestuer, plejehjem, skoler og andre institutioner, der har mennesker i centrum.

Det bliver du god til

Du styrker dine kompetencer inden for de almene fag og opbygger en bred forståelse for, hvad et sundt liv kan være.

Du får en række konkrete redskaber til, hvordan du kan være med til at fremme sundheden både hos dig selv og andre, og du lærer, hvordan sundhed har indflydelse på din evne til at sætte mål – og nå dem.
 

Profilen er oplagt for dig, der er nysgerrig på de pædagogiske og sundhedsfaglige fagområder, som har med mennesker og trivsel at gøre.

Fag i profilen

Dansk eller DSA
Matematik
PASE
Et valgfag