AGU studieklar 01
AGU studieklar 01

press to zoom
AGU studieklar 02
AGU studieklar 02

press to zoom
AGU03
AGU03

press to zoom
AGU studieklar 01
AGU studieklar 01

press to zoom
1/5

AGU Studieklar

På Studieklar med bæredygtig profil får du mulighed for at fylde rygsækken med faglige redskaber, som du kan bruge på ungdomsuddannelserne. Vi fokuserer på de almene fag, og du kommer både til at have dansk, matematik, naturfag, engelsk, samfundsfag og identitet og medborgerskab. Det hele med et naturfagligt twist, hvor du selv kommer til at arbejde med at eksperimentere, lave forsøg, skrive, lave flyers og brochurer og meget mere.

Vi kommer til at lave en masse forskelligt, som forløb om naturens kredsløb i samarbejde med Regnhytten og forløb om bæredygtighed i samarbejde med Friland. Vi arbejder også med emner som miljøforurening, klimaforandringer, biodiversitet, bæredygtighed og manglen på grundlæggende naturressourcer.

Undervisningen er bygget op omkring FN's verdensmål for bæredygtig udvikling, og vi vil i mange tilfælde samarbejde på tværs med andre hold og eksterne samarbejdspartnere.

Det bliver du god til

Det bliver du god til Du styrker dine kompetencer inden for de almene fag opbygger forståelse for, hvordan verden omkring dig hænger sammen, og hvordan man systematisk og på en forsvarlig måde kan undersøge og bruge naturen.

Du lærer at planlægge og udføre naturfaglige undersøgelser, at indsamle data, at se din viden om naturen som en del af forskellige problemstillinger lokalt, nationalt og globalt, og at formidle din viden til andre igennem skrift og tale.

Du oplever, hvordan det er at være en del af et fællesskab og et studiemiljø.

Fag i profilen
Dansk

Matematik
PASE
Engelsk
Et valgfag