AGU News 01
AGU News 01

press to zoom
AGU02
AGU02

press to zoom
AGU News 05
AGU News 05

press to zoom
AGU News 01
AGU News 01

press to zoom
1/5

AGU News

Du kender garanteret dem alle sammen. Facebook, Twitter, streamingtjenester, netaviser, radio, podcasts. På News dykker vi ned i de forskellige medier og arbejder med at forstå kommunikation, markedsføring og nyheder i forskellige sammenhænge.

 

Under overskrifter som Moderne medier, Kommunikation face-to-face, Shitstorme, Mediernes opbygning og Algoritmer, får du en grundig indføring i, hvad medier og markedsføring er, og hvordan det virker. Du kommer også selv til at sidde bag tasterne, videokameraet og skriveblokken, når vi opstøver og formidler vores egne nyheder via forskellige medier.

 

Som en del af undervisningen skal vi også på besøg hos virksomheder, som arbejder med kommunikation og medier, og det er muligt at lave forskellige projekter i samarbejde med andre. Det kunne være et besøg hos et reklamebureau, et webbureau, branding- eller kommunikationseksperter, eller lokale medier som Randers Amtsavis.

Det bliver du god til

Du får en bred forståelse af nyheder og nyhedsflow, forskellige kommunikations- og medieformer, deres opbygning og historie.

 

Du lærer, hvordan man opbygger nyheder og formidler igennem forskellige medier, og du styrker dine kompetencer i de almene fag - særligt dansk og engelsk.

 

News er for dig, der er nysgerrig og kan lide at følge med i, hvad der sker i verden, og som gerne vil forholde dig kritisk til mediestrømmen.

Fag i profilen

Dansk eller DSA
Engelsk
Matematik
PASE
Et valgfag