Metal01 Norddjurs
Metal01 Norddjurs

press to zoom
Metal02 Norddjurs
Metal02 Norddjurs

press to zoom
Metal04 Norddjurs
Metal04 Norddjurs

press to zoom
Metal01 Norddjurs
Metal01 Norddjurs

press to zoom
1/4

METAL

Det laver vi på værkstedet

Vi arbejder primært med jern og metal og du får både praktisk og teoretisk erfaring med at skære, svejse, bukke og montere. Udover forskellige svejseformer og betjening af maskiner får du også erfaring med håndværktøj, forskellige måleteknikker og instruktion i sikkerhedsarbejde. Vi er et professionelt værksted, hvor du kommer til at arbejde med produktion af forskellige kundeopgaver, projekter for skolen og dine egne gode ideer.

 

Du opbygger et grundlæggende kendskab til materialer og processer inden for metal. Du får kompetencer til at betjene forskellige maskiner og producere håndværk af høj kvalitet og som en del af dit ophold får du kurset §-17 Arbejdsmiljø og sikkerhed, svejsning/termisk skæring, så du er godt klædt på til at begå dig på værkstedet.

 

Du arbejder både praktisk og almenfagligt

Metal er et PGU-værksted.


På PGU har du mere undervisning og praktisk produktion på værkstedet, men du har også almen undervisning i fag som dansk og matematik. 

 

På Metal betyder det, at du i dansk kan arbejde med ting som projektbeskrivelser og salgstekster, og at du i matematik f.eks. regner på materialer og tilbud, laver arbejdstegninger og meget mere.

Hverdagen på værkstedet

Vi har som udgangspunkt en fælles hverdag på værkstedet, hvor vi starter dagen med morgenmøde og fælles morgenmad, har fælles praktisk undervisning og spiser frokost sammen.

Andre værksteder under Industri
Metal Brusgårdsvej (Adresse på Dalagervej)
Innovation Engboulevarden

Metal Grenå