Metal01 Dalagervej
Metal01 Dalagervej

press to zoom
metal02 Dalagervej
metal02 Dalagervej

press to zoom
Metal04 Dalagervej
Metal04 Dalagervej

press to zoom
Metal01 Dalagervej
Metal01 Dalagervej

press to zoom
1/4

METAL

På Metalværkstedet arbejder vi med forskellige aspekter af smedefaget. Vi laver både reparationer og producerer varer fra idé til færdigt produkt for skolen og for andre kunder. Det kan være alt fra fugle og bålfade til haven og til montage og reparationer af vvs og landbrugsmaskiner.

Du kommer til at svejse, skære og bukke, du får godt kendskab til en række forskellige maskiner og som en del af dit ophold, får du kurset §-17 Arbejdsmiljø og sikkerhed, svejsning/termisk skæring. Du bliver altså godt klædt på både til at begå dig på værkstedet, til at søge arbejde som ufaglært og som forberedelse til uddannelse inden for metal.

Under temaet Industri får du et grundlæggende kendskab til materialer og processer inden for metal. Du bliver introduceret til lettere tegningsforståelse, måleteknik, kvalitetskontrol og udnyttelse af materialerne, og du lærer at begå dig på et professionelt værksted. Du kommer til at arbejde med reel produktion og du får dermed kompetencer, du kan overføre direkte, hvis du får lyst til at begynde på industriel uddannelse.

 

Værkstedet er godkendt til lærlinge.

Andre værksteder under Industri
Metal Grenå
Metal Ryomgård
Innovation Engboulevarden