Landbrug01 Brusgårdsvej
Landbrug01 Brusgårdsvej

press to zoom
Landbrug02 Brusgårdsvej
Landbrug02 Brusgårdsvej

press to zoom
Landbrug04 Brusgårdsvej
Landbrug04 Brusgårdsvej

press to zoom
Landbrug01 Brusgårdsvej
Landbrug01 Brusgårdsvej

press to zoom
1/4

LANDBRUG OG DYREHOLD

Det laver vi på værkstedet

På Landbrug og dyrehold driver vi et økologisk landbrug med køer, grise, får og katte, og vi dyrker markerne omkring os. Dyrene skal fodres, lam og kalve skal hjælpes til verden, fårene skal klippes, markerne skal dyrkes og høstes og maskinerne skal vedligeholdes. Ja, bondemanden, han har altid travlt – og det har vi også på Brusgårdsvej.

 

Imens du får praktisk erfaring med dyrehold og landbrug, økologi, bæredygtighed og meget mere, kommer du også til at bruge de almene fag som dansk og matematik som en del af din hverdag. Du kommer både til at være med til det sjove og det grove, og du bliver en del af et team, som hver dag skal sikre og drive en bedrift.

Vi arbejder tæt sammen med Skov og natur på Brusgårdsvej.

 

Du arbejder både praktisk og almenfagligt
På Brusgårdsvej har vi både AGU og PGU-spor på alle værksteder.

 

Fælles for sporene er, at du har en del praktisk undervisning, og at når du har almene fag som dansk og matematik, er det med udgangspunkt i de produktioner, du laver på værkstedet.

 

Forskellen på de to spor er, hvor meget almenundervisning og hvor meget produktion eller praktiks undervisning, du har.

 

  • På AGU har du mere undervisning i fag som dansk og matematik.
     

  • På PGU har du mere undervisning og praktisk produktion på værkstedet.​

Hverdagen på værkstedet

Vi har som udgangspunkt en fælles hverdag på værkstedet, hvor vi starter dagen med morgenmøde og fælles morgenmad, har fælles praktisk undervisning og spiser frokost sammen.

Andre værksteder under Jordbrug, skovbrug og fiskeri
Skov og natur Brusgårdsvej

Økologisk arealtilskud
Bedriften har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.
Landbrug02.jpg
Landbrug03.jpg
Landbrug01.jpg