KØKKEN
Køkkenet på Dalagervej er et mindre køkken, hvor vi arbejder med forædling af råvarer. Vi laver selv en masse forskelligt kødpålæg som pølser, skinke, røget fisk og bacon, og vi sylter bær, grøntsager og hvad vi ellers bruger i køkkenerne. Vi udvælger råvarerne, når de er bedst og sylter, salter, ryger og konserverer så smagen folder sig ud og kan holde sig.
Andre værksteder under Mad og Ernæring
Køkken Hadsten
Køkken Grenå
Køkken Ryomgård
Kantine Engboulevarden
Under temaet Mad og Ernæring opbygger du en grundlæggende forståelse for, hvordan produktion af forædlede produkter forløber fra start til slut. Du kommer til at arbejde med en lang række forskellige teknikker og du får et godt indblik i sammensætning af smag og råvarer. Du prøver dig selv af i professionelle rammer, og du er godt forberedt, hvis du får lyst til at søge ind på en uddannelse inden for ernæring og sundhed.
Værkstedet er godkendt til lærlinge.