Assisting the Elder
Assisting the Elder

press to zoom
Seniors Socializing
Seniors Socializing

press to zoom
AGU04
AGU04

press to zoom
Assisting the Elder
Assisting the Elder

press to zoom
1/5

Omsorg og sundhed AGU

På AGU Omsorg og sundhed foregår den praktiske undervisning i samarbejde med det lokale sundhedscenter, plejehjem og børnehaver. Her bruger du cirka 1/3 af din undervisningstid sammen med de yngste og ældste borgere i Favrskov kommune, når vi laver aktiviteter for brugere, børn eller beboere i samarbejde med personalet. 

Dansk og matematik bruger vi til dokumentering, livshistorier, beskrivelser af aktiviteter, kostplaner, beregning af forbrænding osv. Du lærer altså at bruge de almene fag i praktiske sammenhænge, samtidig med at du får et godt indblik i teorien bag emner som sundhed, omsorg, ergonomi og kommunikation. Du får i perioder mulighed for at arbejde mere individuelt med f.eks. matematik, DSA eller træning i brug af AppWriter. Kort sagt - lige dét, du har behov for at forbedre.

Det bliver du god til

Du arbejder med dine almenfaglige kompetencer i dansk, matematik, PASE og valgfag samtidig med at du opbygger viden og erfaring inden for sundhedsfaglige emner.

Du får praktisk erfaring med at tilrettelægge og gennemføre aktiviteter og i at samarbejde med andre – både på holdet og med personalet på de institutioner, vi samarbejder med.

På AGU Omsorg og sundhed udvikler du kompetencer, som du både kan bruge personligt og i en lang række jobs og uddannelser inden for sundheds- og plejesektoren

 

Fag i profilen

Dansk eller DSA
Matematik
PASE
Et valgfag