Djurs6
Djurs6

press to zoom
byggeplads02
byggeplads02

press to zoom
Djurs7
Djurs7

press to zoom
Djurs6
Djurs6

press to zoom
1/6

Byg, bolig og anlæg - Djurs Sommerland

Det laver vi i Djurs Sommerland

Vi har base i Djurs sommerland, hvor vi løser forskellige opgaver inden for byggeri og vedligehold. Vi er blandt andet med til at reparere bygninger, lave mindre vedligehold på forlystelser uden for sæsonen og sikrer, at trækvogne, borde og bænke er i orden til sæsonstart. Men vi er også dem, der giver en hånd med de tusindvis af græskar, der pynter i parken til Halloween og meget andet, så du skal være frisk på at løse mange slags opgaver.

 

Vi er en del af et arbejdsfællesskab med parkens øvrige ansatte og du vil opleve, hvordan det er at være en del af et professionelt team.

 

Du opbygger et grundlæggende kendskab til værktøj, materialer og metoder inden for bygningshåndværk såsom tømrer-, maler-, murer- og ejendomsserviceopgaver.

Du arbejder primært praktisk
Vores værksted i Djurs sommerland er rent PGU-værksted. Her har du masser af praktisk undervisning kombineret med dansk og matematik med udgangspunkt i dit daglige arbejde. Vi arbejder ude hele året, så du lærer at elske årstidernes skiften

 

På Djurs Sommerland teamet arbejder du også med dansk og matematik. Du kan blandt andet beskrive de projekter, vi laver og du regner på materialer, laver arbejdstegninger og meget mere.

 

Værkstedet arbejder tæt sammen med Byg og bolig.

Hverdagen på værkstedet

Vi har som udgangspunkt en fælles hverdag på værkstedet, hvor vi starter dagen med morgenmøde og fælles morgenmad, har fælles praktisk undervisning og spiser frokost sammen.

Godt at vide 

 

  • Tirsdag, onsdag og torsdag kører vi til Djurs Sommerland og løser dagens opgaver.​
     

  • Mandag og fredag har vi undervisning på skolen. 
     

  • Vi adskiller os for resten af FGU ved kun at have tyve minutters middagspause når vi er i Djurs Sommerland.
     

  • I Djurs Sommerland betaler du 25 kroner om dagen for at spise i kantinen. Alternativt skal du have madpakke med. Uanset om du spiser eller ej, skal du holde middagspausen i samvær med os andre.

Andre værksteder under Byg, Bolig og Anlæg
Byg og bolig, Brusgårdsvej
Ejendomsservice, Dalagervej
Byg og bolig, Grenå
Ejendomsservice, Grenå
Byg og bolig, Ryomgård