BygBolig Ryomgaard 05
BygBolig Ryomgaard 05

press to zoom
BygBolig Ryomgaard 05
BygBolig Ryomgaard 05

press to zoom
1/1

Byg og bolig (Inkl. Djurs sommerland)

Det laver vi på værkstedet

Hos os bliver du typen, der ved, hvordan man betjener en boremaskine eller den, vennerne kan spørge om forskellen på en karmskrue og en gips-rawplug. Vi er nemlig dem, de andre ringer til, når noget skal fikses. Det er os, der varetager forefaldende opgaver og vedligeholder skolens bygninger på adressen. Og vi er også med, når der skal bygges nyt - lige fra udgravning af sokkel til at rejse vægge, afslutte og male.

Udover arbejdet på skolen vi løser forskellige opgaver inden for byggeri og vedligehold i Djurs Sommerland. Vi er bl.a. med til at reparere bygninger, lave mindre vedligehold på forlystelser uden for sæsonen og sikrer, at trækvogne, borde og bænke er i orden til sæsonstart. Men vi er også dem, der giver en hånd med de tusindvis af græskar, der pynter i parken til Halloween og meget andet, så du skal være frisk på at løse mange slags opgaver.

 

Du opbygger et grundlæggende kendskab til værktøj, materialer og metoder inden for bygningshåndværk, tømrer-, maler-, murer-, el- og vvs-fagene.

 

Du arbejder både praktisk og almenfagligt
Byg og bolig er et PGU-værksted, 

 

På PGU har du mere undervisning og praktisk produktion på værkstedet, men du har også almen undervisning i fag som dansk og matematik.

På Byg og bolig betyder det, at du i dansk kan arbejde med ting som projektbeskrivelser og salgstekster, og at du i matematik eksempelvis regner på materialer og tilbud, laver arbejdstegninger og meget mere.

Hverdagen på værkstedet

Vi har som udgangspunkt en fælles hverdag på værkstedet, hvor vi starter dagen med morgenmøde og fælles morgenmad, har fælles praktisk undervisning og spiser frokost sammen.
 

For de elever, der vælger at være i Djurs Sommerland er der fælles transport fra skolen de dage, vi er afsted. Når vi er i parken er vi en del af et arbejdsfællesskab med parkens øvrige ansatte og du vil opleve, hvordan det er at være en del af et professionelt team.
 

Andre værksteder under Byg, bolig og anlæg

Byg og bolig, Brusgårdsvej
Ejendomsservice, Dalagervej
Byg og bolig, Grenå
Ejendomsservice, Grenå