Woman on Phone
Woman on Phone

press to zoom
Refrigerated Goods
Refrigerated Goods

press to zoom
Fruit Stand
Fruit Stand

press to zoom
Woman on Phone
Woman on Phone

press to zoom
1/5

BUTIK & RECEPTION

På butik og reception er du ude i en butik eller i receptionen på Engboulevarden tre dage om ugen. De øvrige dage er vi samlet til undervisning på skolen i dansk, matematik, PASE og emner inden for butik og handel.
 

Under temaet Handel og kundeservice får du rig mulighed for at prøve dig selv af i rollen som butiksmedarbejder eller receptionist. Her opbygger du både praktisk og teoretisk erfaring indenfor områderne, samt bliver klogere på, hvad der skal til for at være en del af et professionelt team.

De kompetencer du får, kan du gå direkte ud og bruge hvis du finder arbejde, eller får lyst til at uddanne dig inden for handelsområdet.

I receptionen er du med til at løse daglige mindre administrative opgaver, besvare telefonopkald, dække op til møder, tage imod de gæster, der kommer til skolen og hjælpe dem med at finde ud af, hvor de skal hen og hvem de skal snakke med, udlevere PC’er til skolens elever og andre opgaver, der løbende dukker op.

I butik bliver du tilknyttet Plantorama i Paderup. Her er du med til at løse opgaver som fx trimning, rengøring, vareopfyldning, varemodtagelse- og lagerstyring, spacemanagement, klargøring til butikkens forskellige sæsonvare og meget mere. Du indgår som en del af butikkens team, og løser de opgaver, der er behov for.

Andre værksteder under Handel og kundeservice

Handel og kundeservice, Bilka, Engboulevarden
Handel og kundeservice, Kvickly, Grenå