auto Dal01
auto Dal01

press to zoom
Auto Dal02
Auto Dal02

press to zoom
Auto Dal3
Auto Dal3

press to zoom
auto Dal01
auto Dal01

press to zoom
1/3

Motor og mekanik

Motor og mekanik har adresse på Dalagervej 6, Virring, 8960 Randers SØ. Her har du både værkstedsundervisning og almen undervisning de fleste dage. Om fredagen har vi valgfag – afhængigt af, hvilke fag du vælger, kan undervisningen være på en anden afdeling.

På Motor og mekanik tager vi os først og fremmest af reparation og vedligeholdelse af biler. Vi har hovedansvaret for FGU Østjyllands biler og har også eksterne kunder. Arbejdet foregår på vores professionelle værksted, hvor du får rig mulighed for at lære alt fra klargøring til syn og reparation af styretøj og bremser til at lære om principperne i en 4-takts-motor, bilers forskellige funktioner og alt det værktøj og udstyr, en mekaniker bruger.

Du lærer at reparere, servicere og vedligeholde særligt biler, men også andre motorer. Du får erfaring med motoradskillelse, udmåling, justering, elektriske data, computere og meget mere. Hverdagen veksler imellem teori og praktisk arbejde, så du har en forståelse for, hvorfor tingene virker som de gør – og hvordan du får dem til det.

Vi har hovedansvaret for FGU Østjyllands biler og har også eksterne kunder.


Værkstedet er godkendt til lærlinge.

Tilbage til tilbud