AGU idræt01
AGU idræt01

AGU idræt02
AGU idræt02

AGU idræt06
AGU idræt06

AGU idræt01
AGU idræt01

1/6

AGU Idræt

På AGU idræt kombinerer vi faglig fordybelse i de almene fag med masser af udendørs idræt, kropsforståelse og teori om krop og sundhed.

Undervisningstiden er opdelt i tre dele; 1/3 dansk og matematik, 1/3 andre almene fag + idrætsteori og 1/3 praktisk idræt.

I praksis kommer du til at arbejde med idræt som fælles disciplin og du får mulighed for at arbejde med personlige mål, som hvis du eksempelvis gerne vil tabe dig, genoptræne eller bare forbedre dig.

Vi lover, at du kommer til at svede både i træningslokalet, i hallen og i naturen. I den teoretiske del af idrætsundervisningen lærer du blandt andet om planlægning af aktiviteter, teori om fysiologi og anatomi og meget mere. De almene fag kan du læse mere om under menupunktet Indhold i hovedmenuen.

Produktioner 

AGU idræt hører under sporet Almen Grunduddannelse og inddrager samtidig elementer fra fagtemaet Turisme, kultur og fritid.

Du får således mulighed for at arbejde med dine almenfaglige kompetencer samtidig med, at du får et særligt indblik i sundhed og fysisk træning på både et teoretisk og praktisk niveau.

Værkstedet giver dig kompetencer, som du kan bruge i mange typer af job og uddannelser, men som er særligt gode at have med for dig, der vil søge ind på eksempelvis en uddannelse som fitnessinstruktør, militæret eller de pædagogiske eller sundhedsfaglige uddannelser.

På tur i Norge

Andre værksteder under Turisme, kultur og fritid
Aktiv omsorg og udeliv Brusgårdsvej
Hest & menneske Brusgårdsvej