Wood
Wood

press to zoom
AGU04
AGU04

press to zoom
AGU01
AGU01

press to zoom
Wood
Wood

press to zoom
1/5

AGU Håndværk og design

På AGU Håndværk og design får du mulighed for at rykke dig fagligt imens du bruger dine hænder. Her kombinerer vi nemlig almen undervisning med praktiske projekter inden for design og håndværk. Du får mulighed for at prøve forskellige retninger inden for håndværk og på den måde blive klogere på, hvad du kan og vil – samtidig med, at du bliver klar til at gå efter det.

 

Vi arbejder med design og håndværk inden for en bred ramme, hvor vi kan kaste os over alt fra at bygge bæredygtige møbler af paller, lave keramik, hækle, 3D-printe, lave skilte og brochurer eller holde loppemarkeder. Hvad vi kaster os over, afhænger også af, hvad du har lyst til og dine ideer er lige så velkomne, som du er. Når vi går i gang med et projekt, arbejder vi os igennem hele processen fra idé til produkt og den almene undervisning kommer i spil, når vi eksempelvis laver arbejdstegninger, regner på materialeforbrug, budgetter, skriver produkt- og billedtekster og meget mere. 

På tværs af vores projekter kommer vi til at samarbejde med alt fra kulturinstitutioner på Djursland, erhvervsdrivende i Grenå og lokalavisen til de andre hold og værksteder på afdelingen.

Det bliver du god til

Du styrker dine kompetencer i fag som dansk og matematik, lærer hvordan fagene spiller sammen med praksis og får samtidig mulighed for at sætte dine egne ideer i spil. 

 

Du lærer at få og udvikle ideer, at følge projekter til dørs, at samarbejde med andre og at indgå som en del af et fællesskab - både på holdet, på skolen og i byen.

 

AGU Håndværk og design er for dig, der har lyst til at bruge hænderne, imens du rykker dig fagligt.

 

Fag i profilen

Dansk
Matematik
PASE
Et valgfag