Grenå | Mad, sundhed og aktivitet

PGU |

Det laver vi

Vi arbejde med at fremstille sund mad til både få og mange personer – i hverdagen serverer vi for skolens elever og personale. Vi har fokus på at minimere madspild og anvende rester på en sjov måde – selvfølgelig med øje for den gode smag.

Det lærer du

Du prøver dig selv af i professionelle rammer og får en grundlæggende forståelse for bl.a. kost og ernæring, råvarer, tilberedningsmetoder og hvordan man arbejder i et køkken.

I dansk kan du f.eks. skrive opskrifter og menuer eller beskrive tendenser inden for mad, hygiejne, råvare og ernæring. Vi bruger ofte matematik imens vi er i køkkenet, og her kan du f.eks. omregne opskrifter og måleenheder.

Sådan kan en dag se ud


08.15: Morgenmad og samling
08.45: Fremstilling af dagens menu
10.15: Pause
10.25: Fremstilling af dagens menuer
12.00: Servering, frokost og samling
12.30: Pause
12.45: Rengøring og nedlukning af køkken og kantine
14.00: Evaluering af dagen
14.15: Tak for i dag

Dette er et eksempel på en dag – det er ikke sikkert, at alle dage er ens

Vejledere og undervisere på Mad, sundhed og aktivitet