Engboulevarden | Tradition AGU

AGU |

Det laver vi

På Tradition har du lidt mere traditionel undervisning, som du måske kender det fra folkeskolen, end du har på vores andre AGU-hold. Du kommer til at arbejde med dansk og matematik igennem forskellige temaer og forløb om stort og småt på Engboulevarden.

Som en del af Tradition kommer du rundt på skolens andre hold og værksteder i praktik 1-2 uger ad gangen. Det giver dig rigtig god mulighed for at prøve forskellige ting af og blive klogere på forskellige bygningsuddannelses- og jobmuligheder.

Det lærer du

Du får en bred forståelse for, hvordan fagene kan spille sammen, hvordan du kan bruge dem i praksis og hvor meget dansk og matematik faktisk kan bruges i en helt almindelig hverdag. Og du får god mulighed for at sætte dine egne ideer i spil!

Du kommer både til at arbejde med dansk og matematik, når vi f.eks. arrangerer fælles aktiviteter og skaber traditioner for skolen, laver nyhedsredaktion og udgiver en skoleavis, samler historier og billeder fra hverdagen til skolens sociale medier,– eller noget andet, som du er med til at finde på.

Sådan kan en dag se ud

08.00: Morgenmad og samling
08:30: Undervisning
11.30: Frokost og samling i kantinen
12.00: Undervisning
14.00 / 13.30: Tak for i dag

Dette er et eksempel på en dag – det er ikke sikkert, at alle dage er ens.


Tilvalgsfag:

Det er desuden muligt (udover de almene fag) at tage valgfag, såsom:

– Engelsk
– Identitet- & medborgerskab
– Naturfag
– Samfundsfag

Vejledere og undervisere på Tradition