Engboulevarden | Innovation

AGU og PGU | På Innovation kan du både gå på AGU og på PGU. På AGU har du lidt mere almenundervisning, hvor du på PGU bruger mere tid på de praktiske opgaver

Det laver vi

På Innovation kommer du langt, hvis du er nysgerrig, har gode ideer og lyst til finde på nye løsninger. Vores arbejder b.la. med 3D software, 3D scan og 3D print og du får lov til at prøve din kreativitet af og koble den med relevant faglig viden.

Hos os arbejder vi meget med processen fra idé til skitse og til færdigt koncept og produkt. Vi arbejder i en række tegne- og visualisering programmer og rigtig meget med pen, papir og mock-ups. Mock-ups er en slags 3D-skitser lavet af pap, tape, papirklips og hvad der eller skal til, for at skabe et hurtigt og håndgribeligt indtryk af en idé.

Det lærer du

Du opbygger solid erfaring med professionel soft- og hardware og du får indblik i, hvad der skal til for at løfte en idé fra tanke til produkt. Vi arbejder med programmerne Rhinoceros, KeyShot, Cura, Up studio og Lightburn.

I matematik kan du f.eks. lave udregninger af materialemængde og omkostninger i en produktion. Derudover arbejder du også med geometri, former og rumforståelse.  

I dansk kan du arbejde med kommunikation og fortælling i forbindelse med idéer og problemløsning og meget andet.

Sådan kan en dag se ud

08.00: Morgenmad og morgenmøde/samling 
08.30: Værksted eller almen undervisning 
11.30: Frokost og samling i kantinen 
12.00: Værksted eller almen undervisning 
13.15 Afslutningsmøde/samling 
14.00 / 13.30: Tak for i dag 

Dette er et eksempel på en dag – det er ikke sikkert, at alle dage er ens.

Tilvalgsfag:

Det er desuden muligt (udover de almene fag) at tage valgfag, såsom:

– Engelsk
– Identitet- & medborgerskab
– Naturfag
– Samfundsfag

Vejledere og undervisere på Innovation