Engboulevarden | Business Bilka

PGU | AGU | Med tilbud om både PGU og AGU har du mulighed for at arbejde målrettet, uanset om du drømme om job eller uddannelse inden for handel, salg og service.

Det laver vi

På både PGU og AGU kombinerer du praktisk arbejde i Bilka i Paderup med teoretisk og almen undervisning, som tager udgangspunkt i det, du laver i butikken. Din faste underviser vil altid være i butikken, de dage, du er der.

I Bilka er du en del af holdet – du får Bilka-arbejdstøj, chip til personaleindgangen og kommer til at løse en række opgaver i butikken. Du kan prøve dig selv af i en eller flere af de mange afdelinger, som f.eks. tekstil, elektronik, legetøj, skønhed, food, kasselinje, lager, slagter og meget mere. Opgaverne veksler imellem alt fra vareopfyldning, kundebetjening, spaceopbygning til oprydning og produktion.

Du får mulighed for at få et indblik i EUD Business, når vi holder fagintroducerende kombinationsforløb i foråret.

Det lærer du

I butikken opbygger du praktisk og teoretisk erfaring med handelsområdet og lærer bl.a. at bruge de rigtige fagudtryk, at betjene kunder, hvordan man indretter en butik, at indgå i et professionelt team og meget mere.

På skolen arbejder vi i dansk og matematik, og du lærer f.eks. at bruge Office-pakken (Word og Excel), lave statistik og undersøgelser, lægge budget og om argumentation, kommunikation og kampagner.

PGU | Du er i Bilka 3 dage om ugen og på skolen 2 dage om ugen, hvor du har dansk, matematik og valgfag.

AGU | Du er i Bilka 2 dage om ugen og på skolen 3 dage om ugen, hvor du har dansk, matematik og mulighed for engelsk som valgfag.

Vejledere og undervisere på Business Bilka