Brusgård | Horsemanship

PGU |

Det laver vi

Her bliver du klogere på, hvordan både mennesker og heste kan udvikle sig i samvær med hinanden. Vi arbejder med forskellige discipliner inden for horsemanship, rideterapi og ridning, og vi vil også ind imellem lave arrangementer, hvor vi introducerer andre til heste og alt det de kan.
 
I dagligdagen er der selvfølgelig også en masse praktisk arbejde omkring hestene. Der skal muges ud, fodres, strigles, skridtes af og meget andet. Det hele er en del af arbejdet med heste og alle tager del i de forskellige opgaver.

Det lærer du

Du lærer først og fremmest en masse om at omgås heste, læse deres signaler og bruge dig selv i arbejdet med hestene. Du lærer også, hvordan heste kan indgå i både arbejdsopgaver, terapi og som hobby. Derudover får du en bred praktisk og teoretisk viden om heste og om hvordan man holder dem.
 
Når du har dansk og matematik vil det være med udgangspunkt i arbejdet på værkstedet. I dansk kan du lave beskrivelser af forskellige discipliner, invitationer til arrangementer og meget andet.
I matematik kan det være du regner på fodermængder og -priser eller arealer til forskellige formål.

Særligt om fremmøde i ferier

Fordi vi har dyr, der skal passes, kan du opleve at skulle møde i ferier, hvor skolen ellers er lukket.
Hvis det er tilfældet, får du fri på et andet tidspunkt.

Mødetid uden for almindelig åbningstid vil altid være efter aftale med din underviser.

Vejleder og undervisere på Horsemanship