Innovation – Nu med både AGU og PGU!

Frem til august har Innovation på Engboulevarden været udbudt som PGU-værksted, men når vi vender tilbage fra sommerferie, byder vi også velkommen til elever på AGU på værkstedet – og det glæder vi os til!

Et kreativt og nysgerrigt værksted med masser af gode ideer

På Innovation kommer du til at arbejde med både at lære og forstå verden omkring dig, og at bidrage til den med kreative og nyskabende løsninger.
Hos os er der plads til at nørde, grine og at byde ind med ideer til undervisningen. På den måde er du med til at forme hverdagen på værkstedet og har mulighed for at arbejde med nogle af de ting, du synes er fede.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil læse mere om Innovation kan du se vores side her 

Forskellen på AGU og PGU

Fælles for både AGU og PGU er, at der er praktisk undervisning på værkstedet, og at når du har dansk og matematik er det med udgangspunkt i netop den praktiske undervisning. Som elev på AGU har du bare mere almenundervisning – og på PGU bruger du mere tid på de praktiske projekter.

Er du i tvivl om, hvad AGU og PGU dækker over, kan du læse mere om sporene her